POIR

O nas

Informujemy, że zostaliśmy beneficjentem Funduszu Wsparcia Kultury, czyli pomocy finansowej rządu skierowanej do sektora kultury podczas pandemii Covid-19.

 

Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta – to nowoczesna przestrzeń rozrywkowa o jednej z największych powierzchni w stolicy, oferująca zarówno atrakcje dla indywidualnego klienta, jak i kompleksową obsługę przy organizacji wszelkich eventów. Plastyczna przestrzeń nowej siedziby Hulakula, usytuowanej obok Mostu Gdańskiego, daje szerokie możliwości aranżacji i budowania autorskich koncepcji eventowych. To idealne miejsce zarówno do organizacji koncertu, pokazu mody, walki bokserskiej, jak również konferencji prasowej, szkolenia, prezentacji produktu czy imprezy integracyjnej dla 3 tys. osób, obejmującej także atrakcje dla dzieci.

Bogate, nowoczesne zaplecze techniczne: multimedia, oświetlenie, nagłośnienie, spełnia najwyższe standardy, a jednocześnie dzięki swojej modułowości oferuje zróżnicowane rozwiązania dopasowane do indywidualnych potrzeb klientów.

Na ponad 6,5 tysiącach m2 Hulakula znajdują się:
  •  dwie nowoczesne sale konferencyjno-klubowe
  •  dwie kameralne sale VIP
  •  parkiet na 2 tys. osób
  •  antresola z oddzielnym barem i 300 miejscami siedzącymi
  •  restauracja dla 400 gości
  •  trzy bary
  •  scena o powierzchni 40 m2 z ekranem LED o wymiarach 8 × 4 m i rozdzielczości 1344 × 672
  •  bowling, bilard, automaty zręcznościowe i klasyczne gry wideo
  •  letni ogródek restauracyjny z zewnętrznym placem zabaw
  •  wewnętrzne place zabaw z trzema strefami dostosowanymi do różnych grup wiekowych
  •  parking na 450 samochodów
  •  powierzchnia reklamowa na 38 telewizorach LCD, 14 rzutnikach i 10 ekranach projekcyjnych
  •  dwie niezależne, wentylowane palarnie.

Wszystkie sale są w pełni klimatyzowane oraz wyposażone w nowoczesne urządzenia audiowizualne. Obiekt jest przystosowany do obsługi osób niepełnosprawnych.

Hulakula oferuje także pełny zakres usług cateringowych, zarówno w ramach imprez organizowanych w Hulakula, jak i imprez zewnętrznych. Szef kuchni przygotuje autorskie dania główne, przystawki ciepłe i zimne, słodkie bufety, a także bufety tematyczne, np. bufet sushi czy bufet włoski z pizzą oraz catering artystyczny, komponowany indywidualnie, zgodnie z oczekiwaniami klienta.